דחוף, מיואשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף, מיואשת
    רומי
    12/05/2015

היי,
    יכול להיות שאחרי כל פוסטולה שיוצאת נשאר חור קטן / נקבובית מוגדלת ? אפילו שאני לא נוגעת ולא משחקת עם הפנים, פשוט נותנת לזה לעבור לבד וזה מה שנותר אח״כ...
    למה זה קורה? מה ניתן לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף, מיואשת

הוספת תגובה

• ויש לי עוד שאלה ,

רומי
    12/05/2015

אני שוטפת את הפנים פעמיים ביום בציטאפיל לעור שמן ומשמשת ברט אויט ואקנתרים , יכול להיות שבגלל שהעור יבש העור פחות מצליח לשקם את עצמו? וזאת הסיבה שהפצעים מותירים אחריהם ״חטטים״?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ויש לי עוד שאלה , - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    13/05/2015

חטטים הם תגובה לדלקת או לפציעה של העור עי חיטוט בפצעים . אין ליבש את העור לרחוץ בעדינות כי יבוש יתר יגרום ליצור עודף שומן , כמנגנון פנימי של העור . השילוב של התרופות מייבש לכן יש למרוח לסירוגין , וריפוי לוקח זמן , יש להתאזר בסבלנות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף, מיואשת - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    13/05/2015

כל פצע יכול להשאיר כתם גם אם לא נוגעים . לכן חשוב לקבל טיפול ע"י מומחה עור ובמקביל לבדוק סיבה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו