מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריחה בגפיים התחתונותנתן14/05/2015
שלום,
לפני כחודש וחצי בערך החלו לי גירודים באזור היריכיים,באיזשהו שלב שבדקתי ראיתי כי היריכיים שלי מלאי בנקודות אדומות ויבשות. שמתי לב גם אזור האחוריים,והמפשעות מלאי נקודות אדומות,אציין שהן לפעמיים מגרדות,אך באופן כללי לא מציקות,חוץ מהמראה הלא מוכר.
לפני כשבועיים הלכתי לרופא עור והסתגלות קצרה מאוד (מאוד) אמר לי פשוט לשים סינצומצין. מה שלא עוזר וגם נראה לי מוזר כי זה בכלל תמיסה לאקנה.
לפני יומיים גם גדל כי גוש מציק וכואב בנגיעה בבית השחי.
אציין כי אני חודש אחרי טיפול מלא של חצי שנה ברקוטן.
אשמח להתייחסות,בנוסף מצורפת תמונה.
תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה בגפיים התחתונות - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/05/2015שלום נתן
בזמן טיפול ברואקוטאן יש התייבשות של העור , זו תופעה מוכרת וזמנית , בעור יכולות להיות תופעות של דלקת סביב לשיער וזה מה שנראה בתמונה , לכן הטיפול במשחה של אקנה היא טיפול נכון , לגבי הלוטה יגולה להיות תגובה לדלקת מקומית ניתן למרוח סינטומיצין על דלקת כי זו משחה אנטיביוטית רחבת טווח . במידה ואין שיפור לחזור לרופא עור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)