מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תרחיץ לפנים אקניל וושחנית14/05/2015
שלום ד"ר התחלתי להשתמש באקניל ווש תרחיץ לפנים ויש לי שתי שאלות
1)איזה קרם טוב את ממליצה לי לאחר הרחיצה? כי הבנתי שאקניל מיבש ממש (העור שלי נורא רגיש ואדמומי)
2) איזה מיק אפ נטול שומן את ממליצה לי .?
3) האם אני יכולה להסיר איפוור עם התרחיץ? וגם אם לא עם מה את ממליצה לי להסיר איתו איפור לפני הרחיצה? העור שלי נורא אדמומי ומגורה מצרפת תמונה של הפנים שלי אני ממש מיואשת מהמצב שלי אני אשמח ממש לעזרה תודה ! וסליחה על החפירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקניל ווש - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/05/2015אקניל הוא סבון מצוין , להקפיד לא לשפשף את העור
יש צורך במשחה מרגיעה ומטפלת ,תרופה לפצעים , ובמקביל קרם לעור רגיש ומודלק { דר עור, לה רוש פוזה , אבן, וישי } תנסי לקבל דוגמית לבדיקה . לגבי מסיר איפור , מגבון היפו אלרגני , שטיפה במים לאחר מכן להשאיר מעט מעם להתייבשות עצמית .
גם מים טרמלים להתזה על הפנים של אבן מומלץ.
לגבי מייקאפ , מחברות טובות ומוכרות לבדוק פרטנית .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקניל ווש
חנית17/05/2015איזה משחה את ממליצה לי לפנים לטיפול בפצעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)