מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהאני14/05/2015
צריכה את עצתכם- יש לי הזעה מרובה בכפות הידיים בלי קשר למזג אוויר וכ'ו
זה התחיל לי בשנות העשרה המוקדמות ומאז רק מחמיר.
מיותר לציין שזה מקשה עליי מאוד בפעולות מסוימות.
קראתי בעניין הניתוח ואומרים שיש הזעה מפצה ולא כדאי.
שאלתי היא- האם יש משהו שאני יכולה למרוח על כפות הידיים כדי להוריד את המינון(לעיתים הן ממש מים)כמובן באישור משרד הבריאות,או פתרון אחר?אודה מאוד להרחבה ועצתכם האישית בנושא.
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן16/05/2015הזעת יתר בידיים , תלויה במתח, שינויים הורמונליים, מטבולים , גנטיים, מזג אויר , מזון . יש טיפול משחתי בפארמים , או בתצורה של ROLL ,בוטוקס היא אופציה בין 4-12 חודשים , ויש לחזור על הטיפול, במקרים קשים של טפטוף לעתים דרוש ניתוח גם אם תופעת הלוואי של הניתוח היא זיעה מפצה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה
אני16/05/2015איזו משחה אני יכולה לרכוש בפארם שמיועדת לכפות הידיים(הכוונה לשם שלה)?
והאם השימוש בה יכול להחמיר לי את המצב?
וכמובן תודה רבה על התשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה?.
אני17/05/2015אודה לתשובה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשחה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן17/05/2015ספיריאל סבון + דאודורנט . או אנהידרול פורטה
יכול לעזור לא להחמיר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך -
אני19/05/2015תודה על התשובה,שאלות קטנות בבקשה - יש לי עבר של אקזמה בכפות הידיים ולפעמים אני מורחת 'בטאקורטן'.
לכן שאלתי היא- א. המשחה נגד הזעה בידיים לא "מעוררת,תעורר" את האקזמה?
ב. האם לא תהיה "התנגשות" בין שתי המשחות(שימוש לפעמים בבטאקורטן)?
ג.אני גם רגישה לחלק מתכשירי ניקוי שגורמים להופעת אקזמה,-איזה מבין שני השמות של המוצרים לכפות הידיים שנתת לא מכיל רכיבים שעלולים לגרום להופעת האקזמה או לבעיות עור נוספות כי אני מאוד רגישה בידיים?
אודה מאוד שתסבירי לי קצת על המוצרים הללו ובין היתר מי מבניהם פחות אגרסיבי ועם חומרים פחות(עדיף כמובן שבכלל לא) מסוכנים לשימוש
תודה רבה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה בבקשה..
אני22/05/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי,כנראה לא שמת לב להמשך,אודה לתשו
אני26/05/2015לתשובה. תודה מראש.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)