מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קיורטןדנה26/05/2015
קיורטןמאת: דנהשלום,
מזה כ- 4 חודשים אני נוטלת קיורטן
התחלתי עם מינון של 20
אחכ 30 ואז שוב 20 ואז 40 מג
בחודש האחרון שהוא הרביעי לטיפול חלה החמרה במצב האקנה וכעת שוב הורידה לי את המינון ל 20 מג
האם כל השינויים במינונים כל מספר שבועות לא פוגע ביעילות התרופה ?
חשוב לציין כי אני חיילת ואיני סומכת על הרפואה הצבאית.
אשמח מאוד אם תענה לשאלתי .
בנוסף יש לי עוד כמו קומדונים כאלה קטנים במצח ומסביב לפה זה לא נראה בתמונה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשוב להוסיף
דנה29/05/2015לפני שהתחלתי לקחת את הקיורטן
באותו אזור המצולם היו לי נקודות לבנות וקומודונים מתחת לפני העור שבולטות החוצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקיורטן - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן29/05/2015טיפול ברואקוטאן או קיורטאן לעתים ארוך עד שנת טיפול.
תוך כדי טיפול יכולה להיות החמרה שנובעת מתהליכים פנים עוריים , ממליצה להמשיך במינון המקובל של 40 מג ליום - 50 מג לפי משקל גוף . או לחלופין אם מקבלים מינון יותר קטן אז תקופת הטיפול מתארכת .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)