למה אין מענה לשאלתי??בעניין המשחה-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למה אין מענה לשאלתי??בעניין המשחה-
    אני
    29/05/2015

הרבה זמן אני מחכה לתשובה ואינה מגיעה.
    בהמשך לשיחה למטה הצעת לי להזעה בידיים : ספיריאל סבון + דאודורנט . או אנהידרול פורטה
    בהמשך לתשובתך כתבתי את זה:
    תודה על התשובה,שאלות קטנות בבקשה - יש לי עבר של אקזמה בכפות הידיים ולפעמים אני מורחת 'בטאקורטן'.
    לכן שאלתי היא- א. המשחה נגד הזעה בידיים לא "מעוררת,תעורר" את האקזמה?
    ב. האם לא תהיה "התנגשות" בין שתי המשחות(שימוש לפעמים בבטאקורטן)?
    ג.אני גם רגישה לחלק מתכשירי ניקוי שגורמים להופעת אקזמה,-איזה מבין שני השמות של המוצרים לכפות הידיים שנתת לא מכיל רכיבים שעלולים לגרום להופעת האקזמה או לבעיות עור נוספות כי אני מאוד רגישה בידיים?
    אודה מאוד שתסבירי לי קצת על המוצרים הללו ובין היתר מי מבניהם פחות אגרסיבי ועם חומרים פחות(עדיף כמובן שבכלל לא) מסוכנים לשימוש
    תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שוב-באמת אודה לתשובה במהרה לשאלתי!!

אני
    01/06/2015

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למה אין מענה לשאלתי??בעניין המשחה- - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    05/06/2015

אקזמה עלולה לחזור מסיבות רבות , גם מזג אויר ומתח ומעט זיעה יכולים להשפיע, ממליצה לנסות על חלק קטן מהיד .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו