מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עור פנים אדוםדני07/06/2015
יי,אני בן 22 אני ג׳ינג׳י ואני כבר מיואש. פשוט נמאס לי מהעור שלי.הגוון של העור שלי הוא תמיד אדום גם בחורף.אני לא זוכר כבר כמה שנים לא ראיתי את עור הפנים שלי עם גוון לבן. נישבר לי אני יוצא לשמש ל10 דקות ואני כבר נשרף.אני יודע שהבעיה היא כמות המלנין בגוף שלי היא קטנה(או לא קיימת בכלל).גם כשאני לא נחשף לשמש עור הפנים שלי תמיד אדום.אני מיואש אני שונא להסתכל במראה ואני שונא להצטלם כי צבע העור פשוט מדכא אותי.אני לא יודע מה לעשות.אני מחפש כל פתרון בנרות.אני מוכן לכל דבר שרק יכול לעזור.אני בסך הכל רוצה עור לבן.לא שזוף,לא צבע יפה פשוט לבן. אין לי בעיה עם כל פתרון פלסטי וכל דבר שרק יכול לעזור אפילו במעט. אשמח לשמוע לעצתך אשמח לשמוע כל פתרון למצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור פנים אדום - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר07/06/2015כפי שאתה מתאר הנטיה של הפנים שלך לאודם מאד חזקה ולא בטוח שאפשר לשנות את זה. לפעמים אפשר להפחית את הנטיה לאודם ע"י טיפולים כגון לייזר או IPL, אבל את זה אפשר להגיד רק אחרי בדיקה. בכל מקרה, מומלץ לך להפחית את הציפיות- מקסימום תהיה מופתע לטובה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)