מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה לגבי טיפול פנים.בטי09/07/2015
בוקר טוב,
אני בת 48 ולעצרי אני רואה שהעור שלי כבר לא נראה כפי שהיה נראה לפני עשור או שניים, אומנם אין לי קמטים בולטים או כתמים בעור אבל משני צידי הפה יש לי שני פסים כמו קמטים וזה די מפריע לי וסביר להניח שככל שיחלפו השנים יהיו יותר קמטים כנגד שעון הזמן אין מה לעשות.
אזי אני רוצה לשאול מה ההמלצות בגיל כזה לגבי טיפול פנים? בעלי מתנגד בתוקף לכל טיפול מכיון שהוא טוען שנשים נראות לאחר מכן כמו פוחלצים וזה לא טבעי גם לי ידוע שבוטוקס זה דבר מאד לא בריא אז מה כן אפשר לעשות בכדי לתת לעור חיוניות ולשמר אותו יותר טוב,? קרם לחות אני מקפידה למרוח מידי יום.
לתשובתכם אודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה לגבי טיפול פנים. - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר09/07/2015במגבלה שלא ראיתי אותך, לגילך מאד מתאים טיפול בח' היאלורונית אשר ממלאה את השקעים ונותנת תמיכה לעור. מדובר בחומר טבעי ובטיחותי שקים גם בגוף האדם ומיוצר במעבדה שיתאים לעור. כאשר הטיפול מבוצע ע"י רופא מיומן התוצאות יפות מאד, ונותנות מראה רענן וצעיר יותר. תוכלי לקרוא יותר באתר האינטרנט שלי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)