מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תמיסה אנטיביוטית לטיפול מקומיאלון20/07/2015
שלום,
אני בשנות השלושים וסובל מאקנה מקומי מעת לעת.
בעבר הייתי משתמש בתמיסת דלאגיס לטיפול מקומי בפצעונים. זה היה יעיל יחסית ועוזר לי לטפל בפצעונים תוך מספר ימים. פעם בכמה שבועות למשך כשבוע. בשלב מסויים הפסיקו לשווק אותה ועברתי לאקנתרים שגם בו השתמשתי תקופה ארוכה באותו אופן.
לפני זמן מה התחלתי ככל הנראה לפתח רגישות לתכשיר מכיוון שבכל פעם ששמתי אותו על הפנים, הייתי מתחיל להרגיש עיקצוץ ופאילו תחושת "שריפה" בפנים ולמחרת בבוקר הייתי רואה אודם משמעותי במקומות שמרחתי. ניסיתי עוד פעם פעמיים וראיתי שכנראה אני כבר לא יכול להשתמש בזה כי זה הפך להיות בלתי נסבל.
האם יש תחליף לתכשיר שיכול להתאים עבורי ? תכשיר אנטיביוטי לטיפול מקומי ? עדיף בצורה של תמיסה צלולה אבל אפילו תרחיץ יהיה גם כן מתאים.
כרגע נשארתי בלי שום מענה מוקמי יעיל לפצעונים והם נשארים איתי תקופה ארוכה יחסית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיסה אנטיביוטית לטיפול מקומי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן21/07/2015ממליצה לשאול רופא נוסף לגבי תרופות בבליעה משולבים במשחות אחרות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)