כוויה דרגה 2

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כוויה דרגה 2
    אורלי
    29/07/2015

שלום רב, ביום שישי נשפך על היד שלי סיר של מים רתוחים. נסעתי למוקד חירום, קיבלתי טטנוס וחבשו את היד לפני כן מרחו לי ביאפין. היו לי שלפחיות והן התפוצצו והעור מתחיל להתקלף ויש לי עור בצבע ורוד "חי". אני פעם ביום שוטפת את המים עם סבון, מורחת ביפאין וחובשת. האם כדאי להחליף למשחה אחרת (זה עדיין שורף ומגרד) ? והאם עדיין לחבוש את האזור?
    אודה לתשובתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כוויה דרגה 2

הוספת תגובה

• כוויה דרגה 2 - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    29/07/2015

כדאי לעבור למשחה אנטיביוטית ו{[ טראולון , היקומיצין } תחושת השריפה תהייה עוד שבוע .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה

אורלי
    30/07/2015

האם גם סרוול יכול לתת מענה? עד מתי צריך ללכת עם תחבושת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לתשובה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    30/07/2015

חבישה רכה של גזה ועליה רשת למנוע חיכוך, משחה אנטיביוטית עדיפה כחלק חשוב בריפוי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו