קשקשים וגירוד בקרפת לזמן ממושך

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשקשים וגירוד בקרפת לזמן ממושך
    michal
    12/08/2015

שלום
    כבר למעלה מחודש אני סובלת מגירוד, נשירה וקשקשים. פניתי לפני שבועיים לרופאת עור ומאז אני חופפת את השיער בשמפו אגיספור כל יומיים. אמנם יש הקלה מסויימת מיד לאחר החפיפה אך יום לאחר מכן שוב מופיעים קשקשים, נשירה וגירוד. האם קיים טיפול יעיל יותר לבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קשקשים וגירוד בקרפת לזמן ממושך - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    18/08/2015

התרופה שקיבלת מתאימה לגירוי בגלל פטרת ויתכן שיש בעיה נוספת כגון דלקת עור סבוראית שמצריכה תכשיר נוסף. כדאי לחזור לרופאת העור ולהחליט ביחד איתה מה מתאים להוסיף במקרה שלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריפוי של רופא קונבציונלי = אפס

שירה
    20/08/2015

אגיספור כבר קיים מעל 40 שנה
    סיכויי ריפאוי של מחלת עור אצל רופא קונבציונלי מתקרבים לאפס
    מלבד מחלה פשוטה עם זיהום חיידקי ששם יעשה שימוש באנטיביוטיקה
    אין לרופא עור כלום בסל התרופות שמרפא מחלתעור.

מי שיתקרב לרופא עור יהפוך לקורבן שלו.

ימח שמם הסטרואידים המקוללים שרופא עור חיי מהם באיצטלה של מתן תרופה.
    בלעדיהם הוא היה סוגר את שערין כי אין לו כלום בשנת 2015.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריפוי של רופא קונבציונלי = אפס - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    28/08/2015

כנראה שאת לא מבינה בתרופות כי אגיספור לא מכיל סטרואידים! (אני באופן אישי לא ממליצה על סטרואידים, אבל לי יש באמתחתי טיפולים חדשניים פוטודינמים, אלא שהם טובים למספר קטן של מחלות.) זה שיש מקרים שרופאים לא מצליחים לרפא, לא אומר שצריך לקלל את המערכת. רופאים אינם קוסמים. צר לי שאת מתבטאת כך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו