פיגמנטציה ולייזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיגמנטציה ולייזר
    שלומית
    06/09/2015

שלום.
    יש לי פיגמנטציה כבר כעשרים שנה מעל השפה העליונה.
    נאמר לי ע״י דמטולוג מומחה שזה נוצר בעקבות הסרת השיער בחוט שהייתי נוהגת לעשות.
    הפסקתי עם החוט והתחלתי טיפולים בלייזר.
    מכיוון שאני לא יכולה ללכת עם שפם בחוץ. הלכתי לעשות שוב לייזר כשבוע(!) לאחר הטיפול הראשון.
    אני יודעת שלרוב לייזר עושים עם מרווח של חודש-חודשיים בין טיפול לטיפול.
    מה הסיבה לכך?
    האם גרמתי נזק לעור או ליעילות הטיפול בכך ששוב עשיתי טיפול במרווח של שבוע בודד?
    האם מעתה אוכל לעשות במרווחים של שבועיים כל טיפול? שכן חודש זה המוןןןןן זמן לחכות....
    תודה ושנה טובה :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פיגמנטציה ולייזר

הוספת תגובה

• פיגמנטציה ולייזר - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    06/09/2015

הלייזר מסיר שערה באצעות חום לא קרינה . החום מפרק את זקיקי השערה לכן יש לחכות לצמיחה של השערה. זמן בין הטיפולים מומלץ כחודש ומעלה. תוכלי לחמצן את השערה בין הטיפולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פיגמנטציה ולייזר - תגובה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    06/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת השאלה

שלומית
    06/09/2015

תודה.
    אני רק רוצה להבין שאם אני עושה כל שבוע או שבועיים טיפול... האם אני פוגעת ביעילות הטיפול?
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרת השאלה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    07/09/2015

בעקרון אין להסיר שיער לעתים קרובות מדי, שי צמיחה מסוימת של זקיק השיער , את כן פוגעת ביעילות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו