מבוהל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מבוהל
    מבוהל
    25/09/2015

שלום.
    לאחרונה מופיעים אצלי פצעונים קטנים באזור הבטן התחתונה כמו חצ'קונים קטנים, והיום השתמשתי עם קונדום ללא מגע מיני ושמתי לב שיש לי כמו פצעון קונצ'יק בצבע ורוד שזה לא נראה כמו פצעון כמו נקודה בולטת ורודה.
    יש לי תור לרופא עור, אך עד אז הייתי מעוניין לדעץ מה זה יכול להיוץ כי אני עובד עצות ומבוהל.
    תודה רבה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבוהל

הוספת תגובה

• עדכון

מבוהל
    25/09/2015

היום באורך פלא קמתי בבוקר והסתכלתי בפצעים ושמתי לב שהם קטנו ומראים סימני הבראה, הם היו באותו מצב בערך כשבוע- שבועיים, הייתי רוצה לדעת בכל זאת מה זה אמור להיות והאם יש צורך בבדיקה כלשהי לייתר ביטחון?

צירפתי גם תמונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מבוהל - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    26/09/2015

קלינית זה יכול להתאים לפריחה וירלית או דלקת של זקיקי השיער. אין דחיפות להגיע לרופא עור שלך .אין סיבה ללחץ .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו