סבוריאה בפנים בצידי האף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבוריאה בפנים בצידי האף
    ידידיה
    04/11/2015

שלום. לפני כשנה הייתה לי אדמומיות בפנים מלווה בקשקשת. רופא העור אליו הלכתי אבחן שמדובר בסבוריאה. הוא נתן לי משחה בשם בטאקורטן G קרם שמרחתי למשך שבוע והסבוריאה חלפה. לפני כשבועיים הסבוריאה שוב חזרה ושוב השתמשתי עם אותה משחה למשך שבוע. לאחר שהסבוריאה נעלמה לצערי היא חזרה שוב כשלושה ימים מסוף הטיפול. לאחר סבב שני של מריחת המשחה הסבוריאה שוב חזרה כשלושה ימים מסוף הטיפול. כעת אני בסבב שלישי של מריחת המשחה. האם זה נורמלי שהסבוריאה חוזרת ונשנית לאחר טיפול ?
    מה אני לא עושה בסדר ? האם נדרש למרוח יותר משבוע ?
    האם יש משחה אחרת שיותר יעילה לסבוריאה ?
    תודה מראש על התשובות !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סבוריאה בפנים בצידי האף

הוספת תגובה

• סבוריאה בפנים בצידי האף - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    04/11/2015

אופי הסבוריאה. אם היא דלקתי מחייבת טיפול יותר מורכב, אפשר לקנות בבית מרקחת נוריטט קרם מאד עוזר ללא מרשם .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה !!! אוכל להשתמש ב בטאקורטן G

ידידיה
    04/11/2015

ללא חשש יותר משבוע. בעלון המצורף רשום שאין להשתמש מעבר לחמישה ימים. אם כן, אז עד כמה זמן אפשר למרוח ברצף ? והאם הנוריטט שהמלצת יעיל יותר מ בטאקורטן G קרם ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סבוריאה בפנים בצידי האף - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    05/11/2015

שלום ידידיה. דלקת עור סבוראית זו מחלה כרונית, וכמו שאתה יודע נוטה לחזור. אתה יכול להמשיך להשתמש במשחות לסירוגין, או לעשות טיפול פוטודינמי יחיד אשר לרוב מנקה אתה העור לתקופות ארוכות וביעילות גבוהה יותר ממשחות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול הפוטודינמי

שירן
    20/12/2015

ד"ר סמדר שלום,

מה זה בדיוק הטיפול הפוטודינמי הזה והיכן ניתן לבצעו ? (או לקבל מידע נוסף)

תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הטיפול הפוטודינמי - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    25/12/2015

את יכולה לקרוא באתר של אסף הרופא או לבוא למרפאה לבדיקת התאמה ללא תשלום

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו