טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום, בזמן האחרון יש לי נשירת שיער מאסיבית ורופא עור הפנה אותי לבדיקה הורמונלית. לצערי, אני אוכל לבצע את הבדיקה רק בעוד חודש. האם אוכל לקחת כדור לזירוז המחזור או שעלי להמתין עד לקבלת המחזור?
במידה ולא, תוכלי להמליץ לי על פתרון זמני על מנת להפחית את הנשירה? תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
בשלב זה להמתין לבדיקות בזמן ולא לשבש את ההורמונים עי כדורים. אם יש לל קשקשים צריך לטפל בהם כי זה גם גורם לנשירה. ממליצה בנתיים ויטמינים הכוללים וויטמין B12 +B6 בתוספת אבץ למשך 3 חודשים לבליעה . אם אין קשקשים שמפו של וישי ואמפולות למשך 3 חודשים. ולהפחית מתח, זו סיבה ראשונה לנדירת שיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד