טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
לפני יותר מעשרים שנה, רשמת לי טיפול מוצלח בנגע דמוי פסוריאזיס בכף הרגל, שמשלב שתי משחות, אחת שחורה ואחת לבנה, למריחה לסירוגין ביום ובלילה. זה היה הטיפול היחיד שבאמת עזר, וגרם להפוגה ארוכה מאוד. לפני כחמש שנים הנגע חזר שוב, רציתי לפנות אלייך, אך נוכחתי שכבר אינך משתייכת לקופ"ח הכללית, מאז אף רופא עור לא מצליח לפתור את הבעיה כפי שאת עשית, וגם נאמר לי שהופסק הייצור של המשחה השחורה. האמנם? אודה מאוד אם אם תוכלי לאמר באילו משחות מדובר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
מומחית ברוזציאה
איבחון וטיפול קליני של העור.
בעלים של `המרכז לטיפול ברוזציאה` - קליניקה המתמחה בטיפול ברוזציאה ושגשוג טפיל הדמודקס עם אוריינטציה בטיפול בעור הרגיש. ... קרא עוד