מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גירודי שוקיים עזיםקלר28/11/2015
שלום , אני בת 19, בשנה האחרונה התחילו לי גירודים עזים חזקים בצידי שוקיים רק שם, זה מגיע למצב של שריטות עם דם ובשביל להפסיק אני גם צובטת את עצמי ויש שטיפות דם מרוב צביטות וזה עדיין ממשיך לגרד , הלכתי לרופא עור אמרו לי שזה בגלל שאני מגלחת שם עם סכין גילוח , אני מתגלחת מגיל 13!
וממש לא נראה כלכך קשור .. כי בחורף אני לא מגלחת כי זה בלונד , וגם שהשיער ארוך זה מגרד !! אוץו דבר בלי שינוי! עם גילוח או בלי אין שינוי , כל כמה זמן מגרד ? כל כמה ימים , לא כל יום , פתאום יש בתקף גירוד , וזה מגרד בשניהם שאי אפשר להפסיק ואני מתגרדת עם מספריים עפרונות , אציין שהעור לפני גירוד לא אדום רק אחרי גירוד , יש שריטות ושטיפות דם ,אי אפשר יותר מה זה? תודה רבה ! ואיזה תרופה עם מרשם או בלי לקנות ,יש רופא במשפחה יכול לרשום לי מרשם ! * הוספתי תמונה של חלק קטן אך זה בכל השוקיים ככה תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גירודי שוקיים עזים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן04/12/2015יש יובש ניכר בעור וזו סיבה גם לגרד , לעתים גילוח יכול לגרום לגירוד עקב שיער כלוא תת עורי. ותמיד יש פעם ראשונה . ממליצה להתייעץ עם רופא נוסף, למרוח קרם לחות בעונה זו לפחות פעמיים ביום , ולשקול הסרת שיער בטכנולוגיה אם את מתאימה לפי צבע השיער.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)