מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מילוי שקעיםיעל02/12/2015
שלום :-)
אני בת 33. לאחר ירידה במשקל, עור הפנים שלי נראה לא מתוח כמו שהיה
ואני מרגישה שזה גורם לי להראות יותר מבוגרת מגילי.
צירפתי תמונה, אשמח לדעת, האם לפי דעתכם כדי לעשות מילוי בלחיים על מנת שעור הפנים ימתח יותר? או האם יש צורך בניתוח מיני מתיחת פנים?
דבר נוסף, יש לי עיגולים שחורים משמעותיים מתחת לעיניים.
רופאי עור אמרו שזאת מלזמה וזה נראה גם כהה בגלל שהאזור שם שקוע.
כל המשחות הרפואיות לא עזרו...
האם מילוי מתחת לעיניים יוכל לשפר את המצב?(אגב, זה המצב עם קונסילר.. בלי קונסילר זה יותר גרוע כמובן).
המון תודה מראש :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מילוי שקעים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן04/12/2015מלזמה היא בעיה פיגמנטרית מעיקה ממליצה להשתמש במוצר חדש של חברת לה ראש פוזה. תוצאות יפות קרם וסכום הבהרה שימוש בלילה למשך 5חודשים ,חובה מגן קרינהכל הזמן. לגבי שקעים ניתן למלא יע חומצה היאלורונית עם תוצאה יפה זה משפר את הנפח בשקע מסביב לעין אין לו קשר עם הפיגמנט.
יש צורך בחידוש אחת לשנה בערך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בקמטים ופיגמנטציה
אבי שני08/12/2015טיפול במערכת קרמים בטכנולוגיה ביולוגית מתקדמת, ללא התערבות חודרנית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)