כתמים סגולים לפעוטה למה אין תגובה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כתמים סגולים לפעוטה למה אין תגובה?
    סיגל
    16/12/2015

שלחתי אתמול ושלשום הודעה למה אין תגובה??? הפורום נסגרם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כתמים סגולים לפעוטה למה אין תגובה? - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    17/12/2015

תשלח שוב לא ראיתי נשמח להתייחס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף כתמים סגוליםשולחת שוב את השאלה

סיגל
    17/12/2015

שלום. לבת שלי בת השנתיים יש כבר תקופה כמו כתמים סגולים מתחת לעיניים
    . היא הייתה מנוזלת כמה חודשיים. רופא משפחה אמר שזה אלרגיה ונתן לי טיפות פנפנסטייל. כשראיתי שזה לא עוזר לקחתי אותה לאף אוזן גרון ונתנו לי טיפול אחר. השאלה שלי האם הכתמים הם מהצטברות נוזלים?
    כשלקחתי אותה שוב לרופא משפחה הוא אמר שזה טבעי בגלל שהיא מאוד בהירה וזה יעבור עם הגיל. אבל פעם שעברה הוא אמר שזה מהצטברות נוזלים. אניהכבר לא יודעת מה נכון.
    האם לקבוע לה תור לרופא עור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף כתמים סגוליםשולחת שוב את השאלה - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    25/12/2015

לאנשים מנוזלים מתעטשים ואלרגיים יש נטיה לכתמים אדומים תחת עיניים, כגון התפוצצות נימים, שטפי דם קטנים, או תגובה אלרגית גם בעור העפעפיים. תמיד עדיף בנוסף לדיון במחשב, גם להבדק אצל רופא ילדים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו