שילוב של טיפולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שילוב של טיפולים
    אור
    18/12/2015

שלום בוקר טוב התחלתי לפני חודש וחצי לקחת דרמה קליר לפצעי בגרות היה שלושה שבועות ראשונים הכל יצא כמו ראוקוטן ככה גם הנטורפתית אמרה לי שיקרה ואז נהיה שיפור של 40 אחוז בערך עכשיו בשביל שיעזור יותר הייתי אצל רופא עור ביום ראשון הראתי לו את הדרמה קליר הוא אמר שהוא לא מכיר את המוצר הזה ונתן לי כדורי רוקסו עכשיו רציתי לדעת בבקשה האם אתם חושבים שהשילוב בין התרופה הטבעית דרמה קליר לרוקסו שילוב טוב ויכול לעזור לי..תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שילוב של טיפולים

הוספת תגובה

• שילוב של טיפולים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    22/12/2015

לא מכירה את הדרמה קליר . רוקסו היא אנטיביוטיקה יעילה. אולי תשלחי יותר פרטים על הרכיבים הכימיים של החומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שילוב של טיפולים - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    25/12/2015

אם תרופות ותכשירים משך חודשים רבים לא פתרו את הבעיה, כדאי לשקול טיפול פוטודינמי שלרוב מרפא פצעי בגרות בטיפול יחיד. אתם מוזמנים לבדיקת התאמה ללא תשלום באסף הרופא

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו