Retin a לאחר אקוטן לשם הבנרת פיגמנטציה מאקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• Retin a לאחר אקוטן לשם הבנרת פיגמנטציה מאקנה
    אבי
    04/02/2016

סיימתי אקוטן בהצלחה לאקנה בגב ובכתפיים, אני כשבועיים לאחר הכדור האחרון וכרגע העור מרגיש טוב, נשארה לי פיגמנטציה שנראית כצלקת אך עם הזמן זה משתפר ( הערכה שלי שהשתפר בכ 30-40 אחוז בארבעה חודשים). חשוב לי לציין שאין לי צלקות "בלועות" וכו, העור חלק לגמרי פשוט הכתמים לא נראים טוב.
    השאלה הראשונה היא במידה וזה המצב (צירפתי תמונה) והמצב משתפר - קיים סיכוי טוב שבעוד כשנה מהיום לא ישאר סימן?
    השאלה השניה היא האם retin a יכול לעזור? הרופאה אמרה שהוא עוזר לייצר קולגן וגם יכול ליצור מעין פילינג בעור שיגרום לעור חדש להווצר מהר יותר, אם התשובה חיובית - עליי להשתמש בו תקופה ארוכה או שגם תקופה קצרה תעזור?
    ושאלה שלישית היא על שמש - אני יודע שמומלץ להמנע ולהתמגן אך מנסיוני השיזוף ומי הים נורא מעלימים לי את הסימנים (אולי רק "מסתירים" עד שהשיזוף יורד) אבל גם אם זה זמני זה מאוד ישמח אותי...
    בגדול התכנון שלי הוא חודשיים רטין a ואז חודש מנוחה ולאחר מכן להתחיל להחשף לשמש בהדרגה כדי להשתזף מעט (מספר דקות ביום)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• Retin a לאחר אקוטן לשם הבנרת פיגמנטציה מאקנה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    04/02/2016

לאחר טיפול ברואקוטאן נכון למרוח לתקופה ארוכה רטין הגורם להחלקה של העור , בנייה של קולגן , ושיפור מרקם העור .
    אין הבטחה שכל הכתמים יעלמו כי זה תלוי בתגובה ריפוי של העור .
    לגבי שיזוף זה יכול העצים את הכתמים ולהשאיר עם הזמן שינוי בצבע העור .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו