מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- Retin a לאחר אקוטן לשם הבנרת פיגמנטציה מאקנהאבי04/02/2016
סיימתי אקוטן בהצלחה לאקנה בגב ובכתפיים, אני כשבועיים לאחר הכדור האחרון וכרגע העור מרגיש טוב, נשארה לי פיגמנטציה שנראית כצלקת אך עם הזמן זה משתפר ( הערכה שלי שהשתפר בכ 30-40 אחוז בארבעה חודשים). חשוב לי לציין שאין לי צלקות "בלועות" וכו, העור חלק לגמרי פשוט הכתמים לא נראים טוב.
השאלה הראשונה היא במידה וזה המצב (צירפתי תמונה) והמצב משתפר - קיים סיכוי טוב שבעוד כשנה מהיום לא ישאר סימן?
השאלה השניה היא האם retin a יכול לעזור? הרופאה אמרה שהוא עוזר לייצר קולגן וגם יכול ליצור מעין פילינג בעור שיגרום לעור חדש להווצר מהר יותר, אם התשובה חיובית - עליי להשתמש בו תקופה ארוכה או שגם תקופה קצרה תעזור?
ושאלה שלישית היא על שמש - אני יודע שמומלץ להמנע ולהתמגן אך מנסיוני השיזוף ומי הים נורא מעלימים לי את הסימנים (אולי רק "מסתירים" עד שהשיזוף יורד) אבל גם אם זה זמני זה מאוד ישמח אותי...
בגדול התכנון שלי הוא חודשיים רטין a ואז חודש מנוחה ולאחר מכן להתחיל להחשף לשמש בהדרגה כדי להשתזף מעט (מספר דקות ביום)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר Retin a לאחר אקוטן לשם הבנרת פיגמנטציה מאקנה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן04/02/2016לאחר טיפול ברואקוטאן נכון למרוח לתקופה ארוכה רטין הגורם להחלקה של העור , בנייה של קולגן , ושיפור מרקם העור .
אין הבטחה שכל הכתמים יעלמו כי זה תלוי בתגובה ריפוי של העור .
לגבי שיזוף זה יכול העצים את הכתמים ולהשאיר עם הזמן שינוי בצבע העור .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)