אני עודה טיפול ipl לעור הפנים ויש לי מפרצים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני עודה טיפול ipl לעור הפנים ויש לי מפרצים
    דני
    13/02/2016

שלום רב,
    אני סובל אדמומיות יתר בפנים אקנה דרגה 1 ופיגמנטציה דרגה1 אני עושה טיפול פנים מקיף שבין היתר יתבצע טיפול ipl לעור הפנים.יש לי מפרצים בשיער ורציתי לדעת אם הטיפול לייזר הזה הורג את זקיקי שיער במפרצים?כלומר יש איזשהו טיפול שאוכל לעשות כדי לגדל שיער במפרצים וגם לבצע את טיפול הלייזר לעור הפנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני עודה טיפול ipl לעור הפנים ויש לי מפרצים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    14/02/2016

IPL במפרץ ?
    איזה טיפול לאדמומיות ? פרטים נוספים .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

דני
    15/02/2016

אני סובל מאדמומיות יתר בפנים אני מתחיל טיפול באדמומיות אקנה ופיגמנטציה מהם אני סובל.בן כל הטיפולים אני יעבור גם טיפול ipl לעור הפנים כמו כן יש לי מפרצים בשיעור השאלה שלי היא האם אחרי שאני יעבור את טיפול הזה זקיקי השיער שקיימים במפרצים מתים?כלומר האם לא אוכל לגדל באזור המפרצים שיער חוץ מלעשות השתלת שיער באזור המפרצים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו