מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צלקות לאחר אקנה בעברימיכה21/02/2016
שלום רב לרופאות הנכבדות קוראים לי מיכה ואני סובל מצלקות אקנה הייתי בייעוץ אצל דוקטור אלמן הכנה והישרה באופן מדהים ונאמר לי שהמצב שלי קל מדי בשביל טיפולי לייזר כמובן שהיא לא הסכימה לטפל בי ופשוט אמרה לי לשמור יותר על עור הפנים ולהקפיד להשתמש בקרם הגנה אך מצב עור הפנים עדיין ממשיך להציק לי מאוד אני פשוט חי מת וזה לא עוזב אותי לרגע והורס לי את הביטחון העצמי שמעתי לאחרונה על טיפול חדשני בגלי רדיו הנקרא ונוס ויוה סינרג'י הטיפול מבטיח תוצאות טובות וקראתי שהוא טיפול ממש לא חודרני ומבוצע אפילו על ידי קוסמטיקאיות דר אלמן היקרה אשמח לקבל קצת מידע על הטיפול ומה דעתך עליו וכמו כן האם את מבצעת טיפול זה במרפאתך?אשמח להגיע שוב לפגישת ייעוץ כי הנושא עדיין מאוד מפריע לי ואם קיים טיפול שיתאים לי אשמח לשמוע עליו תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר צלקות לאחר אקנה בעברי - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן22/02/2016היי מיכה אין במרפאתי את המכשיר שכתבת עליו, תבדוק בחברה ותראהמה מציעים לך ולקבל חוות דעת כדי שלא יגרם לך נזק .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)