מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקנה לא מוגלתי בגיל 37 לאחר לידה 4לילך13/03/2016
שלום וברכה ,
אני בת 37 אם ל 4 ילדים, נטלתי בגיל 25 למשך 3 חודשים ראוקוטן בשל פצעי אקנה וגם בגיל 27 לחצי שנה. התוצאה היתה מדהימה פנים חלקות( למרות שמצב פניי לא היה חמור כל כך).
לוותה פגיעה קשה ביובש עיניי ובשל כך עברתי כמה רופאי עיניים והוחלט לשים לי פקקים בעיניים לשיפור הדמע וזה בהחלט עזר.
כיום בגיל 37 אחרי הריון ולידה 4 נראה שמשהו התחיל לחזור לפניי.
לא פצעים רגילים מוגלתיים אלא פצעים אדומים וקצת כואבים באיסור סנטר.כחצי שנה מאז הלידה הם מתייבשים ושוב חוזרים .התייעצתי עם קוסמטיקאית רפואית והיא טענה שזה נראה הורמונלי נתנה לי סבון עדין לפנים וקרם לחות טוב וזה מה שאני עושה פעם אחת ביום.שיפרתי את התזונה הוספתי מים ירקות פירות והורדתי מתוק כמעט לגמרי וגם חלב.עדיין אותו המצב . האם יש פיתרון למצבי??? האם יש בדיקה הורמונלית שניתן לבצע ?? אני מניקה עכשיו וגם ככה לא הייתי שמחה לקחת ראוקוטן שזה כדור שהציל אותי אך גם הרס לי חלק חשוב בגוף.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה לא מוגלתי בגיל 37 לאחר לידה 4 - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן15/03/2016עם גמר הנקה כדאי להתייעץ עם רופא עור לראות מה יהיה הטיפול הכי טוב בשבילך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקנה לא מוגלתי בגיל 37 לאחר לידה 4 - תגובה
ד``ר סמדר שרייבר19/03/2016עם גמר ההנקה את מוזמנת לבדיקת התאמה לטיפול פוטודינמי באסף הרופא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)