שתי שאלות בנושא פירוק חומצה היאלורונית והסרת נק חן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שתי שאלות בנושא פירוק חומצה היאלורונית והסרת נק חן
    השואל
    16/03/2016

שלום רב
    רציתי לשאול שתי שאלות:
    1. הזריקו לי לפני חצי שנה חומצה היאלורונית מתחת לעיניים ולא אהבתי את התוצאה, ניתן להמיס עם היאלורונידאז, אני קצת חושש מהעניין רציתי להתייעץ

2. יש לי קודות חן בפנים ואני רוצה להעלים אותן, ניתן להסיר אותם ללא צלקת? אפשרי לטשטש אותם באיפור קבוע? מה יראה יותר טוב?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אשמח מאוד לתשובה בבקשה ותודה מראש

אשמח לתשובה
    18/03/2016

.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שתי שאלות בנושא פירוק חומצה היאלורונית והסרת נק חן - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    19/03/2016

1. טיפול בהיאלורונידז כדי להמיס מילוי שאינו אסתטי, הוא מקובל. היאלורונידז במקרים נדירים יכול להיות כרוך בתגובה אלרגית, ולכן חשוב לטפל אצל רופא אחראי ומקצועי שיודע להתמודד גם עם תופעות לא רצויות, במידה ויהיו.
    2. אי אפשר להסיר נקודות חן בלי צלקת. בנוסף, לא ידוע לי על אפשרות להעלים אותן באיפור קבוע, אבל איפור אינו התחום שלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעות לא רצויות בהיאלורונידז

השואל
    20/03/2016

תודה על התשוהה העניינית רק לא הבנתי את שאמרת: "תופעות לא רצויות " בקשר להמסה בהיאלורונידז, אני רוצה להמיס את כל התוצאה, ואם יש תגובה אלרגית אז זה לא מאוחר מדי?
    אוכל לבדוק אם אני רגיש לחומר? כי אני מפחד מאלרגיה חריפה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם לך יש ניסיון עם היאלורונידז?

השואל
    20/03/2016

..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו