אדמומיות מניקוז פצעון מוגלתי עי קוסמטיקאית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדמומיות מניקוז פצעון מוגלתי עי קוסמטיקאית
    שמחה
    17/04/2016

שלום וברכה, לפני שבועיים גדל לי פצעון מוגלתי די קטן, הלכתי לקוסמטיקאית היא ניקזה ואמרה שהיה לי בפנים גוש של עור אחכ הביאה לי חומר שייבש את המקום.נהייה לי אדמומיות ונוצר גלד במקום הניקוז.העור מסביב נהייה חום והתקלף. נשארה אדמומיות..לאט עוברת.במרכז במקום הניקוז האדמומיות חזקה והעור שכביכול נהייה לבן ולא אדום בעל מרקם שונה.אני ממש לחוצה הלכתי לרופא עור נתן לי טרידם..הסתכלי באינטרנט והבנתי שזה יותר לפטריות..מה עלי לעשות..??בבקשה עזרה.האם נגרם נזק לעור???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אדמומיות מניקוז פצעון מוגלתי עי קוסמטיקאית - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    17/04/2016

ממליצה להיות סבלנית , לחזור לקוסמטיקאית לביקורת חוזרת לשמוע את דעתה , והעור מתחדש אחת לחודש וזה יהיה מינימום תהליך החלמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בקשה לעזרה

שמחה
    09/05/2016

שלום, עבר כבר חודש ושבוע, האדמומיות אומנם הצטמצמה למרכז, אך עדיין יש אדמומיות ומסביב קצת חום. עליי לעשות משהו?או לחכות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו