מניעת עודפי עור - צפוייה ירידה במשקל מהירה בקרוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת עודפי עור - צפוייה ירידה במשקל מהירה בקרוב
    חייל21
    24/04/2016

שלום רב. אני אחרי ירידה של 22 קילו. יש עוד מעט להוריד במשקל. היום נפגשתח עם תוזנאי ויועץ לחיטוב ונאמר לי במפגש כי עתיד להיות לי עור עודף בבטן. עוד אין ועוד יש דרך קטנה ליעד..

אני רוצה למנוע זאת. ד"ר, מנסיונכם יש לי דרך למנוע את ההיווצרות? הירידה של ה22 קילו נעשתה בצורה איטית שנפרסה על כמעט שנתיים שלוו תקופות עם ירידה מהירה יותר תקופות ללא ירידה ותקופות עם ירידה איטית מאוד. ואני עכשיו לקראת תפניות בתהליך לכיוון החיטוב. תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מניעת עודפי עור - צפוייה ירידה במשקל מהירה בקרוב - תגובה

ד``ר סמדר שרייבר
    24/04/2016

בהצלחה בירידה במשקל. בזכות גלך המהיר ועדיף גם גנטיקה טובה של העור, יתכן שלא תסבול מעודפי עור. להבדיל, נשים בהריון מתרחבות ומתכוצות לעיתים 25 ק"ג ובחלקן העור חוזר לאיתנו.
    תמשיך לאזן את הדיאטה בלויי תזונאי כדי שלא יחסרו לך אבות המזון וחלבונים בתפריט. גם אם יהיו עודפי עור הם יכולים להמשיך להתכווץ בשנתיים הבאות. יש קרמים לעור הבטן שמיועדים גם להריון מרככים את העור ועוזרים מעט , אבל הגורמים למעלה חשובים יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קרם

חייל21
    24/04/2016

יש המלצה והכוונה לקרם שאוכל לבקש? דרך אגב אני שותה 3 ליטר ביום שהבנתי שהמנירלים עושים פלאות לעור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו