מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טיפול להסרת כתמי עור ואקנה והמלצה לרופא המתאיםמטופל26/04/2016
שלום,
ברצוני לעבור טיפול להסרת כתמי עור ואקנה (פיגמנטציה כהה בצד אחד בפנים ובכתף וכן מעל הפיגמנטציה בכתף להסיר שיער שצמח) .
מי לדעתך הרופא שהכי מתאים לסיטואציה: משה לפידות/אופיר ארצי/דוד פרידמן?
האם לכתמי עור ואקנה נדרש רק לייזר? או שמשלבים עם פילינג? האם מומלץ לחכות עד לתחילת החורף עם הטיפול?
תודה וחג שמח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול להסרת כתמי עור ואקנה והמלצה לרופא המתאים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן27/04/2016ממליצה שתפגש עם חלק מהרופאים תקבל חוות דעת פרטנית מול הבעיה ואז תחליט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול להסרת כתמי עור ואקנה והמלצה לרופא המתאים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן30/04/2016ממליצה להיפגש עם הרופא או הרופאים לקבל חוות דעת ואז להתחיל טיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול להסרת כתמי עור ואקנה והמלצה לרופא המתאים - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן30/04/2016כולם מומחים בעור וזה חשוב מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמידע נוסף
מטופל30/04/2016לד״ר מוניקה תודה על התשובה המהירה.
האם יש כזה דבר התמחות ברפואת עור אסתטית?
האם ניתן לבצע פעולות כמו העלמת כתמי עור ואקנה במסגרת מכבי? או שזה נחשב לפעולה אסתטית (ולא רפואית) שהטיפול בה נעשה רק בקליניקה פרטית?
כמו כן, האם זה בסדר שתמליצי לי בבקשה איזה רופא יותר מתמחה ומתאים יותר לטיפול?
הרופא שלי אמר שהכתמי עור שלי הם לא מחשיפה לשמש ולא מלידה, אך עליי לבדוק אותן פעם בשנה אצל רופא עור שזה לא משהו פתולוגי. הרופא עור שהייתי אצלו לא מתמצא ברפואת עור אסתטית והמליץ שלא להסיר כי הפיגמנטציה עלולה להתפשט. האם הרופאים שציינתי מוסמכים גם לאתר נקודות חן או כתמי עור חשודים לפני שאני עושה פרוצדורה ״אסתטית״? ואם הרופא יסיר אותן אז לא יהיה צורך במעקב כי הן מוסרות ב-100%?
מקריאה שלי נראה כי משה לפידות מומחה יותר להסרת שיער בלייזר ולא מצאתי באתר מידע לגבי אקנה/ כתמי עור שאינם מלידה/צלקת/שמש. אם ספציפית את שמעת/מכירה מה דעתך?תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח בבקשה לתשובה נוספת
פציינט06/05/2016* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)