טיפול להסרת כתמי עור ואקנה והמלצה לרופא המתאים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול להסרת כתמי עור ואקנה והמלצה לרופא המתאים
    מטופל
    26/04/2016

שלום,

ברצוני לעבור טיפול להסרת כתמי עור ואקנה (פיגמנטציה כהה בצד אחד בפנים ובכתף וכן מעל הפיגמנטציה בכתף להסיר שיער שצמח) .
    מי לדעתך הרופא שהכי מתאים לסיטואציה: משה לפידות/אופיר ארצי/דוד פרידמן?
    האם לכתמי עור ואקנה נדרש רק לייזר? או שמשלבים עם פילינג? האם מומלץ לחכות עד לתחילת החורף עם הטיפול?
    תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול להסרת כתמי עור ואקנה והמלצה לרופא המתאים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    27/04/2016

ממליצה שתפגש עם חלק מהרופאים תקבל חוות דעת פרטנית מול הבעיה ואז תחליט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    30/04/2016

ממליצה להיפגש עם הרופא או הרופאים לקבל חוות דעת ואז להתחיל טיפול.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    30/04/2016

כולם מומחים בעור וזה חשוב מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע נוסף

מטופל
    30/04/2016

לד״ר מוניקה תודה על התשובה המהירה.
    האם יש כזה דבר התמחות ברפואת עור אסתטית?
    האם ניתן לבצע פעולות כמו העלמת כתמי עור ואקנה במסגרת מכבי? או שזה נחשב לפעולה אסתטית (ולא רפואית) שהטיפול בה נעשה רק בקליניקה פרטית?
    כמו כן, האם זה בסדר שתמליצי לי בבקשה איזה רופא יותר מתמחה ומתאים יותר לטיפול?
    הרופא שלי אמר שהכתמי עור שלי הם לא מחשיפה לשמש ולא מלידה, אך עליי לבדוק אותן פעם בשנה אצל רופא עור שזה לא משהו פתולוגי. הרופא עור שהייתי אצלו לא מתמצא ברפואת עור אסתטית והמליץ שלא להסיר כי הפיגמנטציה עלולה להתפשט. האם הרופאים שציינתי מוסמכים גם לאתר נקודות חן או כתמי עור חשודים לפני שאני עושה פרוצדורה ״אסתטית״? ואם הרופא יסיר אותן אז לא יהיה צורך במעקב כי הן מוסרות ב-100%?
    מקריאה שלי נראה כי משה לפידות מומחה יותר להסרת שיער בלייזר ולא מצאתי באתר מידע לגבי אקנה/ כתמי עור שאינם מלידה/צלקת/שמש. אם ספציפית את שמעת/מכירה מה דעתך?תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אשמח בבקשה לתשובה נוספת

פציינט
    06/05/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו