חורים לעגילים באוזניים - זיהום?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • חורים לעגילים באוזניים - זיהום?
    בת 28
    03/05/2016

    שלום,
    יש לי עגילים באוזניים כבר 24 שנה. (אני בת 28). לפני שנתיים בערך החורים באוזניים התחילו להציק לי. באוזן אחת הופיע זיהום קל, ובאוזן השנייה זיהום קשה יותר שהיה נעלם אחרי 3 ימים מהסרת העגיל. אחרי מספר זיהומים החור באוזן הזו נסתם (באוזן הבריאה יותר לא). הציעו לי לעשות שוב חורים כי אולי החורים היו קטנים מידי ולכן גרמו לכאבים. אז חיררתי שוב כשנראה שהזיהום עבר לחלוטין. באוזן אחת אין לי זיהום, בעוד בשנייה נמשכים הכאבים, למרות שאני מחטאת ושמה משחה אנטיביוטית. הזיהום לא ממש חמור, האזור מעט אדום, מעט מאוד נפוח, אבל כשאני מורידה את העגיל הרפואי כדי לחטא אני רואה מעט הפרשות של דם. תחילה השתמשתי במשחה פוסיקורט שדי הרגיעה את המקום אבל לא ריפאה לחלוטין. עכשיו אני משתמשת במשחה על בסיס chlortetracycline 3% אבל נראה שמיום ליום נעשה כואב יותר... מה אני יכולה לעשות? להשתמש במשחה אחרת? לקחת אנטיביוטיקה בכדורים?
    תודה רבה!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • חורים לעגילים באוזניים - זיהום? - תגובה

    ד``ר סמדר שרייבר
    04/05/2016

    אולי את אלרגית למתכות שיש בעגילים כגון ניקל. אני מציעה לחטא פעמיים ביום עם אלכוהול, לשים אח"כ משחה ולהשתמש בעגילים מזהב טהור בלבד. אם זה לא יעזור להתיעץ עם רופא עור.

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו