מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הסרת שיער מהפנים לסובלת מאורטיקריהנטע לי14/05/2016
היי,
מזה כמה חודשים סובלת מאדמומיות ושריפה בפנים. איזור לחיים בעיקר וקצת אף וסנטר. כעת מטופלת בטלפסט פעמיים ביום המשך חודשיים. לאחר שטופלתי במשחה סטרואידית, החל לצמוח לי שיער על הפנים (לחיים סנטר פיאות). אני שוקלת לבצע הסרת שיער. רציתי לדעת אם העניין אפשרי בזמן אורטיקריה או שעלול להחמיר את המצב. הבנתי שבאיזורים 'מודלקים' הצמיחה גוברת. עשיתי גם בדיקות דם לבדיקת הפרופיל ההורמונלי והכל יצא תקין.
אשמח לתשובה.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסרת שיער מהפנים לסובלת מאורטיקריה - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/05/2016כל זמן שאת משתמשת בסטרואידים על הפנים אל תעשי טיפול בטכנולוגיה , הסיכון בכוויות גדול .
לבדוק עד מתי יש צורך בטיפול כי ידוע שסטרואידים גורמים להצמחת שיער .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה על התגובה המהירה.....
נטע לי14/05/2016היי תודה על התגובה
הפסקתי כבר את הטיפול בסטרואידים. לפני יותר מחודש. כעת מטופלת רק בטלפסט
אבל הפנים עדיין בוערות. האם זה מצב בעייתי להתחיל טיפול הסרת שיער ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי תודה על התגובה המהירה..... - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן14/05/2016חכי עוד חודש כנראה שהתהליך האלרגי לא פג.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
נטע לי14/05/2016נאמר לי שכנראה מדובר באורטיקריה פיזיקלית כי לא נמצא חיידק בבדיקות. ושזה יכול לקחת גם כמה שנים...
אז יש סיכוי שהאלרגיה הזו תפריע לעשות הסרת שיער?
מתישהו זה עלול לנשור אחרי העלמות האלרגיה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)