שימוש באנהידרול פורטה להזעה מפצה בגוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש באנהידרול פורטה להזעה מפצה בגוף

שלום
    עשיתי לפני כמה שנים ניתוח סימפטקתומיה לטיפול בהזעת יתר בכפות הידיים. הניתוח עבד מצוין והידיים יבשות, אך כמובן שתופעת הלוואי השכיחה לא איחרה לבוא ואני מזיעה בקיץ בצורה קיצונית בבטן בחזה ובגב, מה שגורם לכתמים ממש לא נעימים.
    לאחרונה הומלץ לי ע"י רופא עור על אנהידרול פורטה,תרופה שאני זוכר עוד מהימים שלפני הניתוח שניסיתי בכפות הידיים ולא עזרה.
    החלטתי לתת לתרופה צ'אנס הפעם באזורים של הבטן גב וחזה, וזה פשוט עובד מצוין! אני מרגיש מאושר שהצלחתי למצוא פיתרון לבעיה!

רציתי לשאול כמה דברים כדי להיות רגוע יותר..
    1. אני רגיל להזיע המון כשאני עושה ריצות, דבר שנראה לי הגיוני ובמקרה הזה פחות מפריע. עם השימוש בתרופה אני נשאר יחסית יבש בריצה. זה לא מסוכן?
    2. כתוב שצריך בבוקר שלאחר מריחת התרופה לשטוף את האזורים המרוחים עם מים וסבון. זה באמת כזה חשוב? מה ההשלכות אם לא אשטוף בבוקר את האזורים?
    3. האם יש סברות כלשהם שאומרות שהתרופה מזיקה לטווח הארוך?

תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שימוש באנהידרול פורטה להזעה מפצה בגוף - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    14/05/2016

יופי שזה עוזר תמיד לשטוף את האזור כדי למנוע רגישות בעור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו