סימן בעור לאחר שריטה עמוקה לפני ארבעה חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימן בעור לאחר שריטה עמוקה לפני ארבעה חודשים
    אדל
    29/05/2016

בת השלוש נשרטה על ידי ילד שריטה חזקה בעצם הבריח בצוואר למטה.. היה גלד משהו כמו ארבעה ימים שנשר מעצמו.היום, ארבעה חודשים אחרי עדיין נותר סימן
    מצורפת תמונה. האם הסימן ישאר או שיש סיכוי שזה יעבור? זה עדיין ורדרד. אם מעבירים אצבע זה ממש טיפטיפה בולט מעל העור( או שאני מרגישה את זה כי המרקם שם שונה..)
    אני נשמרת מהשמש מאוד כי הבנתי שהשמש מזיקה לעור החדש.
    בנוסף מורחת קלוקוט פעמיים ביום החל מחודש אחרי שזה קרה אין לי מושג אם זה עוזר..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• היי אני ממתינה לתגובה לשאלתי תודה

אדל
    02/06/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סימן בעור לאחר שריטה עמוקה לפני ארבעה חודשים - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    03/06/2016

שלום אדל
    בדך כלל פציעות אצל ילדים נרפאות עם הזמן כי הילד גדל ומחסן הריפוי העורי יעיל.
    אם הפציעה ממש עמוקה יכול להיות שיהיה סימן עדין בצבע של העור , עדיין מוקדם להגיד . קלוקוט עוזר לריפוי יותר מהיר , מומלץ עד 6 חודשים , זהירות משמש חובה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור עוד שאלה אם אפשר

אדל
    03/06/2016

לפי התרשמותך מהתמונה, לדעתך המקצועית זה יעבור לגמרי?
    איך אפשר לדעת אם הפציעה הייתה ממש עמוקה? לא היה צורך בתפרים או הדבקות, תוך יממה נוצר גלד שנשר מעצמו

וכמה זמן זה בדרך כלל לוקח התהליך הטבעי של הגוף? איך אני אדע אם זה סיים?כבר עברו ארבעה חודשים. אין סיכוי שזה ישאר ככה נכון?
    לפעמים, במיוחד בבוקר אין שם כמעט כלום וזה לגמרי שטוח וטיפה ורדרד וקשה לראות שיש סימן אפילו.. אבל לפעמים אני ממש רואה את זה וזה נראה לי אפילו טיפטיפה בולט מזווית מסוימת..
    היא מאוד בהירה אגב אולי יש קשר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה דוקטור עוד שאלה אם אפשר - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    03/06/2016

סבלנות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו