מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם סבוריאה יכולה להפוך לפסוריאזיס?Bell02/06/2016
שלום אני יודעת שהתשובה תהיה ״לכי לרופא״ אבל יש לי רופא עור עוד חודש וחצי!! בקופות החולים :((( ..
אני מקווה שאוכל לשמוע תשובה בערך פה
אני בת 20 ויש לי סבוריאה שאני מטפלת בה באופן טבעי כי אחרי שהשתמשתי בסטרואידים חזר לי 10 פעם כפול..
הסבוריאה שלי היא נגעים קטנים ומתפשטים שמגיבים מהר לטיפול ... אבל קרה משהו ממש מוזר החודש הופיע לי נגעים סבוראה רגילים ועוד אחד גדול בקוטר 3 סמ מאחורי הראש השתמשתי בסבוסל והכל עבר חוץ מהנגע בקוטר 3 סמ .. אין עליו ממש קשקשים הם דקיקים כמו של סבוריאה ונופלים זה מאןד מגרד !! והוא לא מגיב לשום טיפול כבר חודש !!! אני ממש אבודה .. האם יכול להיות שסבוריאה תהפוך לפסוריאזיס ? בבקשה בבקשה תעני כן או לא .. ופליז לא לשלוח אותי לבדיקה שתהיה עוד חודש וחצי בבקשה!!!! אני רק רוצה לדעת אם זה אכן יכול להפוך מסבוריאה לפסוריאזיס זו שאלה 1 והשניה היא האם ממש שתיארתי זה נראה כמו פסוריאזיס? תודה תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם סבוריאה יכולה להפוך לפסוריאזיס? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן03/06/2016סבוראיה ופסוריאזיס יש קוי דמיון אך זה לא אותה אבחנה !\
לקבל אבחנה וטיפול אכן צריך לראות רופא עור , לגבי עזרה ראשונה , שמפו סבובל ואו ניזורל שמפו גם מרופא המשפחה לשפר את הקשקשים , מינון פעמיים בשבוע .
יש משחה בבית המרקחת לסבוריאה ללא מרשם רופא גם סבוקאלם או סבועור יכול לעזור.
לצערי סטרואידים לא תרופת הבחירה שלי .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)