מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כתמים שנשארו אחרי כוויות עקב טיפול בלייזרא20/06/2016
לפני כחודש חטפתי כוויות בחלק הפנימי של הזרוע עקב טיפול בלייזר להסרת שיער במכשיר "קנדלה". הכוויות הוורודות הפכו לעיגולים חומים שמעטרים את כל החלק הפנימי של הזרועות שלי, זה נראה כמו כתמי לידה וזה לא עובר, אעפ"י שמרחתי משחות כמו ויטה מרפן ובטא קורטן (הבטא קורטן רק העמיק את הצבע של הכתם לחום כהה יותר). מה יכול לסייע להעלים כתמים אחרי כוויות? והאם זה עלול להישאר לי לכל החיים? אגב הלכתי לרופא עור והוא אמר לי לחזור למכון שבו טופלתי שייקחו אחריות על מה שעשו, חזרתי למכון והם אמרו לי שלא אעשה דבר ושזה יעבור מעצמו, אבל זה לא קורה. אין לי כסף להתרוצץ בין בתי משפט ואני גם לא יכולה להחליף רופא אלא בעוד שלושה חודשים, אודה לכם אם רק תרשמו לי מה יכול לסייע להעלים כתמים אחרי כוויות. (אני הולכת בחוץ עם חולצות ארוכות ולא חושפת את הידיים לשמש)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כתמים שנשארו אחרי כוויות עקב טיפול בלייזר - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן22/06/2016כן זה קורה , חשוב מאד להימנע משמש , הכתמים עוברים תוך 5-6 חודשים, העור מתחלף פעם בחודש וזה לוקח זמן .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז להמשיך למרוח משחת ויטה מרפן או ל
א23/06/2016או לא למרוח כלום? תודה למענה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)