2 שאלות בעניין עור הפנים - זיפים ואקנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 2 שאלות בעניין עור הפנים - זיפים ואקנה
    מתן
    18/07/2016

שלום ד"ר מידן
    1) אני בחור בשנות העשרים. באחת מהלחיים שלי יש גדילת זיפים נמוכה משמעותית מהלחי השנייה, מאז התחילו לגדול הזיפים. אני בריא לחלוטין ולא סובל משום בעיה רפואית שיכולה להיות קשורה לכך. מה יכולה להיות סיבה למצב זה, ומה הפתרון? הדבר מפריע לי מאוד מבחינה אסתטית, אני למעשה לא יכול לגדל זיפים כי רואים את ההבדל משמעותית.
    2) מדוע בעצם אסור להיות בשמש אחרי מריחת בנזמיצין? והאם יש בעיה אם במשך שנים שאני משתמש במשחה הזאת - לא נהגתי ככה?
    תודה מראש! :)
    מתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ממתין לתשובה תודה!!

מתן
    21/07/2016

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממתין לתשובה תודה!! - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    22/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר אלמן - לא רשמת כלום!! למה ?????

מתן
    22/07/2016

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• 2 שאלות בעניין עור הפנים - זיפים ואקנה - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    24/07/2016

היי מתן, שיער הפנים הוא שיער הורמונאלי גנטי , הגדילה היא מאד אינדיבידואלית , יכול להיות שזה המצב אבל אני ממליצה בדיקה אצל רופא עור לראות אם יש בעיה או זה באמת נטייה .
    לגבי הבנזמיצין רגישות לשמש ואפשרות לכוויה , לכן בזהירות .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו