מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ציפורניים צהובות בגלל כורכום? מה עושים?טלי26/09/2016
שלום רב,
לאחרונה הציפורניים בידיים (רק בידיים) הצהיבו אצלי מאד ואף החומר מסביב (קיוטיקל) נצבע בחום והן נראות מלוכלכות (קשה להוציא לכלוך ממתחת לצירפורניים והוא גם נראה כמו פס חום-שחור, למרות שאני מנסה ,ולא מצליחה, לנקות כל הזמן, כולל השרייה במי חמצן- שעוזרת חלקית ומחזיקה מקסימום יום). זה התחיל מאז שהתחלתי לצרוך כורכום (כפית ביום לפחות), אבל אני לא נוגעת בכורכום עם האצבעות! ניסיתי לעשות הפסקה של כיומיים עם הכורכום אך לא ראיתי שיפור ואני גם מעוניינת להמשיך לצרוך אותו בשל סגולותיו, אבל הציפורניים כולל החומר הקרני מסביב נראות זוועה (רק הגוון השתנה, שום דבר אחר לא)- כאילו חפרתי באדמה והן ממש מלוכלכות. חתכים או שיפשופים קטנים באצבעות הידיים גם כן נראה כאילו נצבעים בחום. רוצה להדגיש שלא השתמשתי בלק תקופה ארוכה מאד, וגם כך מריחת לך היא ארוע נדיר מבחינתי. מעבר לזה מרגישה בסדר ולא סובלת מבעיות רפואיות .(לאחרונה התחלתי לצרוך יותר חלבונים- לפי כמות מומלצת למתאמנים, אבל לא נראה לי שזה קשור, כי בעבר עשיתי זאת כבר ומעבר לכך הגברתי את צריכת החלבונים לפני התחלת צריכת הכורכום).
האם יתכן כי מדובר בצירוף מקרים יוצא דופן שכל זה קרה בלי קשר לכורכום שבדיוק התחלתי להשתמש בו? מה זה יכול להיות ומה עושים?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ציפורניים צהובות בגלל כורכום? מה עושים? - תגובה
ד``ר מוניקה אלמן27/09/2016ממליצה לפנות לבדיקת דם + בדיקה לפטריות .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)