לפני מספר חודשים עשיתי הזרקות חומצה הילוראנית שגרמו לשינוי גוון העור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לפני מספר חודשים עשיתי הזרקות חומצה הילוראנית שגרמו לשינוי גוון העור
    אור
    29/09/2016

לצבע חום אדום כזה, בהתחלה היתה נפיחות ואדמומיות זה נעלם אבל לא לגמרי ונשאר כתם באיזור ההזרקה עברו כבר כמה חודשים וזה לא עובר.
    ניסיתי לשים קרם הבהרה שרופא עור רשם אבל האיזור שרף מאוד ומייד הורדתי.
    מה אפשר לעשות?
    הרופאה שהזריקה לי אמרה לי שזה נראה כמו פיגמנטציה ואומרת שזה לא נראה לה קשור להזרקות,אבל זה כן ככה שאין עם מי לדבר ואני מיואש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפני מספר חודשים עשיתי הזרקות חומצה הילוראנית שגרמו לשינוי גוון העור - תגובה

ד``ר מוניקה אלמן
    30/09/2016

הזרקה אינה גורמת לפיגמנטציה , יכולה להיות נפיחות או קשרית תת עורית והיא חולפת.
    לא ברור לי למה צריך קרם הבהרה שעושה סוג של פילינג.
    כדאי לקבל עוד חוות דעת של רופא עור לראות במה ניתן לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבנתי שיש מצבים שזה עושה שינוי בגון

אור
    30/09/2016

Tyndall Effect
    blood clots

זו תשובה שקבלתי מאתר של דוקטורים בארה"ב:

Bruising and swelling from fillers can lead to increased vasularization (blood vessels) or pigmentation from the bruise (hemosiderin) in rare patients. This is not directly related to the filler but the after sequelae. Vascularization can be treated with vascular lasers like v-beam or IPL. Hemosiderin can be treated with some tattoo lasers or chemical peels

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דבר נוסף

אור
    30/09/2016

This happens when the fillers were placed too superficial

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו