מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער מסיבית לאחר לידות וויטמין B12אורית09/10/2016
שלום, אני סובלת מנשירת שיער קשה לאחר לידות עשיתי בדיקות דם הכל תקין. (בת 36)..נתנו לי לקחת כדור שמכיל כל מני סוגי ויטמין B כמו 12 ו 6 ...
אם לא חסר לי בבדיקות דם כלום האם לקחת בכל זאת 3 חודשים את הויטמין הזה? האם זה יעזור לנשירת שיער? מנסה כל מני שמפואים לפעמים מגרד לי הראש לא מצאו שום דבר יש לי קרקפת שומנית ולפעמים קשקשים..סיימתי טיפול 2 של הליקובקטר אויל זה קשור...ניסיתי לקחת רוטס ופולקפיל לשיער אבל בגלל הקיבה הפסקתי..מינוקסין לשיער ניסיתי הקאתי ..מה עוד אפשר לעשות כדי למנוע נשירת שיער מסיבית אני אובדת עצות...אני יודעת שסטרס קשור עברתי תקופות עמוסות...אשמח לעצות :(
השתמשתי בעבר בשמפו אגיספור סבובל וניזורל לגרד הלא מוסבר בקרקפת יש לי קרקפת שומנית ונטיה לקשקשים אבל השיער עצמו יבש מאד* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה
ד``ר סמדר שרייבר13/10/2016אחרי לידה נוצרים חסרים שלא תמיד מתגלים בבדיקת דם לכן רצוי לקחת את הכדור שהרופא נתן לך. בנוסף כדאי לקחת 3 חודשים תוסף אבץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)