צלקות אקנה וסימן שנוצר מהמשקפיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צלקות אקנה וסימן שנוצר מהמשקפיים
    איתי
    11/10/2016

שלום רב.
    אני בן 26 ורוצה לקבל תשובה בשני נושאים:
    1) אני מרכיב משקפי ראייה כבר המון שנים ובגיל 17 לערך נשבר לי הפלסטיק שמחזיק את המשקפיים על האף.(צד אחד נשבר,הצד הימני אני לא יודע איך זה נקרא).כתוצאה מכך המתכת של המשקפיים הייתה על העור של האף במשך כמה ימים עד שהלכתי לתקן את זה. מה שקרה זה שנשאר לי פצע הלכתי לפלסטיקאי שצרב את זה . מאז יש לי מעין סימן על האף.
    השאלה האם ניתן להוריד/לטשטש את זה בדרך כלשהי ?
    2) אני סובל משני צלקות אקנה כתוצאה מגילוח ורציתי לשאול האם עליי ללכת לכמה מקומות בשביל לקבל ייעוץ והכוונה המתאימה לטישוטש הצלקות? אני יסביר הייתי במרפאה של אסתיטקה ושם המליצו לי על טיפול בלייזר גלי חום עם מכשיר משהו כזה.
    השאלה האם כל טיפול יעיל לצלקות האלה ?
    חשוב לציין!! שאלה צלקות בנות 5-6 שנים ואף יותר,מה שכן משחת קלו- קוט עזרה לי לתקופה מסוימת עד שכבר לאחר זמן מה ראיתי שההשפעה שלה כבר לא עוזרת אז הפסקתי להשתמש בה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תשובה

ד``ר סמדר שרייבר
    13/10/2016

לצלקות אקנה יש טיפולים שונים כגון פוטודינמי לייזר RF מזותרפיה. חשוב לדעת שהם משפרים את מראה הצלקות אבל לא מעלימים אותם. כדאי לקבל ייעוץ פרטני מרופא שמתעסק בתחום כדי להתאים לך טיפול.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו