טיפול בלייזר לעור פנים פגוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בלייזר לעור פנים פגוע
    עומר
    19/10/2016

שלום. בילדותי עברתי 3 מחזורים של טיפול בראוקוטן.
    היום בהיותי בן 25 נותרתי עם חורים שטחיים במצח וברכות ובעור פנים מחוספס בעל מראה "לא בריא" באיזור הלחיים.
    הלכתי לייעוץ אצל אחד המכונים המוכרים והומלץ לי על פילינג פרקציונלי בלייזר ERBIUM ובשיטת MATRIX - שלפי מה שהבחורה טענה יחדש את העור ויעודד יצור של סיבי קולגן.

לאחר מכן הלכתי למקום אחר שייעץ לי על טיפול אחר של לייזר - באמצעות מכשיר לייזר שנקרא "אייקון" שלפי הבנתי אמור לחדור לשכבות הפנימיות ולמתוח את הסיבים מבפנים וכתוצאה מכך להעלים את הצלקות.. משהו בסגנון.

בסופו של דבר אני רוצה תשובה אמינה ונטראלית, איזה טיפול ישפר לי משמעותית את מראה העור בלי הוצאה כספית גדולה מדי ובלי הצורך לתחזק את המצב כל שנה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צלקות

ד``ר מוניקה אלמן
    20/10/2016

צלקות אקנה לא נעלמות אלא מתעדנות !
    מכשירים המבוססים על גלי רדיו רשתיים או עם מחטים של גלי רדיו משפרים את העור אך אין להעלים .
    כל טיפולי העור במיוחד לאור העובדה של 3 מחזורי רואקווטאן המעידים על בעיה פרטנית בריפוי פצעים .
    כל הטיפולים סדרתיים 4-5 , והמלצה לעשות שימור כל שנה . אין קיצורי דרך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ...

עומר
    20/10/2016

ברור לי שניתן לשפר את המצב.. אני פחות מדבר עם הצלקות . יותר על העור המחוספס.. מה יותר מומלץ בשביל לעדן אותו .. הפילינג באמצעות לייזר על מנת ליצור קילוף או חימום השכבה הפנימית באמצאות גל רדיו ומתיחת סיבי קולגן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו