מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער אחרי לידה והחלקהנאוה23/10/2016
שלום דר', אני בת 31, שלושה חודשים לאחר לידה. לפני כחודש עשיתי החלקת שיער ללא פורמלין ולא כימי אחר, כבר בזמן התהליך היתה נשירה דיי חריפה, ועוד הזהרתי לפני שהתחלנו שהשיער נושר. בשבוע-שבועיים אחרונים הנשירה החמירה עם כל חפיפה ויוצאות לי קבוצות דיי גדולות של שיער, בנוסף כל הרצפה בבית מלאה בשיערות, זה מחזה מחריד ומטריד. הייתי רוצה להבין אם הנשירה נוצרה בגלל ההחלקה או שזהו תהליך טבעי אחרי לידה. במקרה הכי גרוע ומדובר בנשירה בגלל ההחלקה, והיתה פגיעה בקרקפת, יכול להיות מצב שלא יצמח יותר שיער אחרי כן? יכולות להיות קרחות לצמיתות? והאם רופא עור יכול לאבחן ממה נוצרה הנשירה בדיוק? בנתיים אני לוקחת רוטס HR של אלטמן
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר מוניקה אלמן23/10/2016לכל אשה אחרי לידה יש נשירת שיער במיוחד מ3-6 חודשים מהלידה.
זה נתון ביולוגי ולכן טוב שהתחלת לקבל תוספים , תעשי בדיקת דם לברזל, המוגלובין, בלוטת הטריס וB12.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)