מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פצעים, זיעה, כפל עורטוני24/10/2016
אני גבר, בגלל עודף משקל יש לי קצת "ציצי", והבעיה היא שיש לי קצת פצעים מתחת לחזה, בדיוק איפה שיש כפל עור מתחת לציצים.
הבעיה החלה לפני שנתיים או יותר. זה לא קבוע, לפעמים יש אדום ממש חזק ולפעמים לא רואים כמעט כלום, אבל זה פשוט לא עובר. רופא משפחה הביא לי הידרואגיסטן למרוח אבל זה לא עוזר (או שאני לא שם טוב?) ואצל רופא עוד הייתי אני חושב פעמיים, אמרו לי שהכול בסדר אין מה לדאוג.
הבעיה היא כמובן אסטתית, זה נראה ממש לא יפה.
מה אפשר לעשות?
ד"א
אני שם לב לאחרונה שיש לי גם טיפה על הזרוע, מתחת לשריר הזרוע, גם שם כמובן יש לעיתים "כפל עור" וזה אולי חממה נוחה לחיידקים האלה.
אציין רק שאני מתקלח כל יום ואני דיי שומר על ניקיון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פצעים
ד``ר מוניקה אלמן24/10/2016כשיש עודפי עור או חיכוך של העור יש התלקחות של פצעונים , על העור יש חיידקים ופטריות ולכן כדאי לחזור לרופא עור או לשמוע עוד חוות דעת לקבל טיפול לבעיה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)