מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בהירות העור מסביב לנגע jxgלולו28/10/2016
שלום רב
בני בן ארבע שנים אובחן שיש לו נגע jxg בלחי מאז גיל שנתיים ואני במעקב בזה אצל רופא העור. לאחרונה התחיל להופיע מסביב הנגע היפופיגמנטציה יום אחרי יום הלכה והתפשטה. הייתי אצל רופא עור והוא נתן לי משחה של אלוקום פעמיים ביום למשך 21 יום ואני ארבע ימים משתמשת במשחה ולא מזהה שום שיפור. יש לציין שבשנה שעברה היה בדיוק אותו מצב ונוצרת בהירות בעור מסביב לנגע בדיוק באותו מקום ורופא העור נתן לי משחת אלוקום פעם ביום וזה כן עזר והחזיר את העור לצבע שלו ואז רופא העור סיפר לי שהבהירות נוצרת בגלל שהנגע סופג את הפיגמנטציה מסביב ואין בעיה.
בפעם הזאת רופא העור לא סיפר את אותה אינפורמציה ולא יידע לאבחן את זה למרות זה אותו תהליך שהיה לפני שנה.
מה זה יכול להיות האם נחשב לבהקת? למה הפעם המשחה של אלוקום לא משפרת את המצב? אני מאוד לחוצה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפופיגמנטציה
ד``ר מוניקה אלמן28/10/2016יש כתמים מולדים שאינם מופיעים בלידה , ממליצה התייעצות נוספת עם עוד רופא עור -ילדים .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpeg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)