גירוי שלא פוסק בפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירוי שלא פוסק בפין
    ארז
    02/11/2016

שלום דר .
    שאלתי אותכם בעבר. לגבי גירוי בפין אני סובל מדלקת בערמונית שכבר מתחילה לעבור יש לי גירוי בקצה הפין שלא פוסק עשיתי את כול הבדיקות למחלות מין ותרבית הכול יצא תקין. הרופא עור נתן לי אלרגיx ל 20יום ומשחת בקטורבן האמת שלא עוזר יש תרופה להפסקת הגירוי. האם פניסטיל בטיפות יכול לעזור או משהו אחר . הרופא שלי בחופשה ולכן אני מתיעייץ איתכם . דרך הגב הרופא עור אמר לי שאין קשר לגירוי ולערמונית. והאורלוג אומר שזה קשור אני כבר התבלבלתי תודה וסליחה על ההסבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירוי שלא פוסק בפין

הוספת תגובה

• דלקת בערמונית

ד``ר סמדר שרייבר
    04/11/2016

כנראה שאורולוג שלך מכיר את הגירוי בפין כמשני לגירוי הערמונית. במקרה כזה כאשר תבריא, 2 התופעות יחלפו. בינתיים תנסה למרוח ג'ל קלנדיל של חברת היל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גירוי בפין

ד``ר מוניקה אלמן
    05/11/2016

גירוי בפין יכול להיות קשור למספר בעיות , דלקת של דרכי השתן , רגישות , דלקת עורית , אלרגיות , ממליצה חוות דעת נוספת אצל רופא עור .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו