מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ראקוטן מינון נמוך - האם יהיו חצ'קונים?מור17/11/2016
אקנה אצלי התחיל בשלב יחסית מאוחר, התחיל לי בגיל 20 אקנה קל וקיבלתי אנטיביוטיקה חיצונית בהתחלה ואז פנימית.
בגיל 23 לאחר שהתכשירים הפסיקו להיות מועילים, ביקשתי מהרופא עןר ראקוטן. הרופא נתן לי מרשם ל3 חודשים 3 פעמים ביום + אנטיביוקה.
בחודש השני נהיה לי החמרה וכל הפנים שלי בעיקר הלחיים היו מלאים במוגלות. דבר שגרם לי להתבייש לצאת מהבית. ואף הרופא עור היה מודאג ושלח אותי לבדיקה אצל רופא עור מומחה בבית החולים.
שהרגיע ואמר שאצל מטופלים שיש אקנה בינוני נהיה החמרה.
הפנים מעולם לא היו נטולי אקנה (קלה)
אך בגיל 26 החל לי אקנה ומחזור לא סדיר והתחלתי ליטול גלולות
עד היו און ואוף עם גלולות
כעת אני בת 30 וחצי שנה עם גלולות אך הפעם עושה רושם שהן לא כל כך עוזרות ( השנה הייתה החמרה בפנים שהחלה עקב פטירת אדם בחיי)
פניתי לרופא עור שהמליץ לי ראקוטן
הסברתי לו עסר העבר אני חוששת
הוא המליץ לי שאקח מינון נמוך של פעמים בשבוע
האם פעמים בשבוע ימנוע מהחמרה ?
האם טיפול זה אכן יעלים את האקנה?
האם מינון נמוך אומר שלא יהיו לי תופעות הלוואי ?
אני בת 30... נמאס לי כבר להראות כמו ילדה עם חצקונים
כי אני מאוד חרדה לכך.
אני עובדת במשרה הפרונטלית ומראה פניי חשובים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אקנה
ד``ר מוניקה אלמן18/11/2016שלום מור
אקנה יכול להופיע בכל גיל צעיר בוגר מבוגר וממש מבוגר כי יש דלקת בבלוטות החלב וירידה בחיסון בעור.
רואקוטאן היא תרופה עם נתונים של מעל 30 שנה ומצוינת למטופלים רבים . עם זאת הפרעה הורמונאלית יכולה להדליק אקנה עד היווצרות צלקות עקב דלקת עמוקה של העור .
ממליצה להתייעץ עם גינקולוג אנדוקרינולוג, ורופא עור ואז לקבל החלטות מול טיפול עם השגחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)