מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירת שיער סיבה וטיפולמישהי27/11/2016
יש לי נשירת שיער שנמשכת כבר תקופה ארוכה , חצי שנה ..
למזלי יש לי צמיחה נורא מהירה אבל מה הסיבה לנשירה ולמי פונים לרופא עור?
כל פעם כשאני מעבירה יד על השיער נושרות לי 2 3 שיערות והשיער תמיד היה לי מלא וחזק עכשיו הוא חלש ונהיה דליל אז מה קרה פתאום ? הבדיקות תקינות .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת שיער
ד``ר מוניקה אלמן28/11/2016מצב של נשירת שיער תקינה היא נשירה של עד 100 שערות ליום !
יש מצבים שהשיער הופך להיות יותר עדין ודק עקב שינויים הורמונליים,מטבוליים ,חסרים של ויטמינים וגנטיקה .
גם אם הבדיקות תקינות ממליצה ל3-6 חודשים חיזוק ע"י אבץ ,קבוצת ויטמין B1,2,6,12 ,בכדור 1 ואפשר לשלב אמפולות ייעודיות.{ בבתי מרקחת של וישי או דימה למספר חודשים מאד עוזר }
יש לקחת בחשבון שמתח רק יכול לגרום לנשירה גדולה והפסקה של תהליך שיקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מישהי28/11/2016תודה על התגובה..
לגבי האמפולות שציינת המחיר שלהם נורא יקר אין לי בעיה להשקיע אם זה באמת יעזור אבל אני מפחדת שזה קשור לבעיה אחרת ..
באמת אני בתקופה של לחץ וסטרס סוג של חרדה אז זה בגלל זה ? מה לעשות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)