פצעונים קטנטנים ללא צבע על הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פצעונים קטנטנים ללא צבע על הפנים
    מירי
    30/12/2016

היי, עור הפנים שלי די בסדר, פעם ככה ופעם ככה, אבל רוב הזמן יש לי על הפנים, ובעיקר במצח ו מעל השפה העליונה כל מיני פצעונים קטנים כאלה ללא צבע (בצבע העור), והם ממש קטנים, כאילו מין בליטות כאלו מתחת לעור, נקבוביות שתקוע בפנים משהו, נראה לי באנגלית קוראים לזה (clogged pores) ורוב החצ'קונים שיש לי הם מתחת לעור, וזה ממש מעצבן. את הפצעונים הקטנים רואים מתחת לאור, רואים שיש על העור כל מיני בליטות קטנות כאלו. מה את חושבת שיכול לעזור עם זה? הפצעונים הקטנים הם מתחת לעור, הם נמצאים שם רוב הזמן, ולפעמים יש לי חצ'קונים גדולים או בינוניים שהם גם מתחת לעור. למה זה קורה? ויש לציין שאני אוכלת בריא ומקפידה מאוד על טיפוח הפנים שלי. אני אשמח שתעני לי:) (התמונה המצורפת לא שלי, אך הפצעונים עצמם די דומים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אקנה

ד``ר סמדר שרייבר
    01/01/2017

התיאור שלך מתאים לאקנה= פצעי בגרות. לעיתים קרובות הם מתחת לעור. יתכן שתכשירים מרופא עור או טיפול פוטודינמי מתאים לך ואת מוזמנת לקרוא יותר באתר של אסף הרופא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו