מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשירה אחרי טיפול בלייזר co2רוני11/01/2017
שלום רב לפני שמונה ימים עברתי אצל פלסטיקאי מומחה , הורדות של תשעה פיברומות קטנות על העפעפיים עליונים ותחתונים בעזרת לייזר co2 ולפני כן מריחה של אמלה לאלחוש. היום יש לי נשירת ריסים כ 4 ריסים נופלות כל יום מהעין. גם שמתי לב שהשיער בגבה חלש יותר הוא לא נושר , אבל אם אני מושכת כשש שבע פעמים , תמיד שערה יוצאת.
אולי לגבי הגבות זה היה קודם ולא שמתי לב אבל לגבי הריסים אני ממש רואה אותם על הלחי. האם יכוללהיות קשר לטיפול? האם כל מה שנושר יצמח?
אני ממש בלחץ אשמח לתשובה. אציין שבראש אין לי נשירה. אבל אני נמצאת במצב של סטרס נוראי כבר כמה חודשים.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשירת ריסים
ד``ר סמדר שרייבר23/01/2017לא ראיתי את מקום הטיפול ולא ידוע אם הנשירה קשורה לטיפול לייזר או לסטרס. בכל מקרה, לרוב השיער שנשר יחזור לגדול. אסור למשוך את השערות!! זה גורם נזק ועלול לגרום קרחת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
מטפל סיעודי: איך בוחרים נכון?
איך בוחרים מטפל סיעודי שיתאים ליקרים לנו מכל...כל הטיפים כאן
בחן את עצמך:
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)