החלמה מכוויה מטיפול פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החלמה מכוויה מטיפול פנים
    קרן גבריאל
    31/01/2017

שלום,אני קוסמטיקאית ולפניי כחודש ביצעתי טיפול פנים עם חומצות אלפא הידרוקסיות,בסיום הטיפול הנחתי נקודתית חומר עם חומצה על 4 נגעים.הלקוחה התקשרה שיש לה כוויות בפנים.המלצתי לה למרוח ביאפין/בפאנטן פלוס.3 נגעים התבהרו לא לגמריי ונגע אחד נשאר אדום /סגול ךלא שום שינוי.בהתייעצות עם קוסמטיקאית בכירה בעלת ניסיון רב נאמר לי כי מדובר בפיגמנטציה פוסט טרואומטית,שלחתי אותה לרופא עור ושם נאמר לה כי זו כוויה.רציתי לדעת האם יש סיכוי שהיא תתרפא?היא קיבלה שתיי משחות שאין לי מושג מה שמן.האם צלקת/כוויה מסוג זה בעלת יכולת החלמה טבעית.אשמח להמלצות!!אני לחוצה וטרודה מאד!!אודה לכם על תשובה בהקדם!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    החלמה מכוויה מטיפול פנים

הוספת תגובה

• פיגמנטציה פוסט טראומטית

ד``ר סמדר שרייבר
    05/02/2017

פיגמנטציה כנ"ל מתבהרת לרוב באיטיות, ויכול לקחת חודשים עד שנתיים לפני שיחזור לצבע המקורי, או לפחות דומה. חשוב מאד בזמן הזה לא ליצור שום טראומה, גירוי או דלקת, ולא לשזף.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו