עור עבה, כתמים ועוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עור עבה, כתמים ועוד
    שושי
    07/02/2017

שלום רב,

אני בת 33. בשנתיים-שלוש האחרונות המצב של הפנים שלי מדרדר מאוד. הרבה כתמי פיגמנטציה בקוטר של מעל חצי ס"מ. נמשים. אין חיות בעור. נקובוביות גדולות מאוד באף. קמט מאוד עמוק בין הגבות.
    בגלל בעיות בריאות אחרות לא היה לי כוח להתעסק עם זה.
    עכשיו אני כבר שמה לב להבדל רציני בין החלק הימני לחלק השמאלי של הפנים. חלק אחד פשוט נפל. ונוספה מעין שקית תחת העין.
    גילו אצלי לפני כמה חודשים גידול בהיפופיזה שהשפיע על עובי העור כנראה ובכלל ההורמונים לגמרי לא מאוזנים.
    אני מיואשת. הלכתי פעם אחת לקוסמטיקאית. היא מכרה לי תכשירים של דמרטולוג'יקה ב800 ש"ח. אח"כ היה לי ניתוח וכו' אז לא חזרתי אליה. בגלל המצב ההורמונלי אני לא יודעת אם יש בכלל עניין בכך שאשקיע ואלך לקוסמטיקאית. אני גם חוששת שטיפול פנים וכדו' יזיק עוד יותר לעור שלי.
    אציין שלא הקפדתי אף פעם לשים תכשירי הגנה. אני בהירה ועם נקודות חן. איך אדע על מי לסמוך במצבי?
    תודה על התייחסותך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עור עבה, כתמים ועוד

הוספת תגובה

• גידול בהיפופיזה

ד``ר סמדר שרייבר
    17/02/2017

המצב שאת מתארת קיצוני בגיל 33, ולכן אני מיחסת אותו לגידול בהיפופיזה ולא שום דבר אחר. מה שחשוב זה לטפל בגידול ולאזן את ההורמונים. להרגע ולאכול מאוזן והרבה ירקות ופירות. כאשר תבריאי כל השאר יסתדר וגם העור. חבל עכשיו להשקיע בטיפולי יופי כי לא יעזרו עד שתתרפאי, תשמרי את האנרגיה לימים שתהיי בריאה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התייחסותך.

שושי
    18/02/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו